We notice you are using an old internet browser. Our website is optimised for more up to date browsers. Updating your browser will  greatly improve your shopping experience!

0

Total DKK 0.00
Saving DKK 0.00

Close Basket

Back

Deltag i MandMDirect’s tilknytningsprogram!

Vores Firma

Vores kunder er utroligt loyale over for vores brands. I januar 2010 kom vi på en samlet femte plads i en kundetilfredshedsundersøgelse lavet af Storbritanniens top 40 online forhandlere (www.foreseeresults.com), og vi er konsekvent placeret i Hitwise’s top 6 for beklædning og sportstøj. Vi har også vundet adskillige udmærkelser ... og vi gjorde rent bord i 2010 ved Drapers E ’tail prisoverrækkelse’, med 3 sejre.

Europa

I 2009 udvidede vi til Europa, og har nu dedikerede hjemmesider henvendt til Danmark, Irland, Tyskland og Frankrig, samt en hjemmeside yderligere, der leverer til andre europæiske lande.

Vores Brand

Vores succes er baseret på vores urokkelige forpligtelse til at sælge mærkevarer til rabatpriser, op til 75 % rabat af vejledende butikspriser, som yderligere bakkes op af vores fremragende kundeservice.

For at være i stand til at levere dette, har vi udviklet utroligt stærke samarbejdsrelationer med brands.

Da vores faste omkostninger er relativt lave ... (vi ikke har dyre detailbutikker, da vi sælger alt via vores hjemmeside eller vores kataloger direkte til vores kunder) videregiver vi ligeledes de fordele videre til vores kunder.

Vi køber ALDRIG fra det grå marked. Integriteten af vores brand hviler på kvalitetssikringen af, at alt hvad vi sælger er 100 % ægte.

På grund af dette, er lagret begrænset - så når det er væk så er det væk. Men med over 5.000 produkter online og nye produkter der tilføjes hver dag, vil du altid kunne finde et nyt tilbud. Vi har for nylig lanceret nye produktlinjer ... håndtasker, undertøj og hjem.

Vi tilbyder også vores kunder ingen-kværulere, 28 dage pengene-tilbage garanti.

Hvorfor blive tilknyttet MandMDirect?

  • 8% basisprovision på alle salg
  • Regelmæssige ekstra provisionsincitamenter – op til 10%
  • 30 dags cookie periode
  • Fantastisk onsite konvertering
  • Bannere og tekstlinks
  • Produkt-feed er nu tilgængeligt

Udfyld ansøgningsskemaet NU

MandMDirect’s tilknytningsprogram styres af Webgains og Affiliate Window. Udfyld nedenstående ansøgningsskema. Dine oplysninger vil derefter blive revideret og du vil modtage en accept-e-mail inden for 48 arbejdstimer.

For Danmark, venligst klik her