Tilslut dig MandM Direct affiliate programet i dag

Hvad vi gør

MandM Direct Danmark er en af de førende mode-, sports- og udendørsforhandlere, vi sælger de store mærker - Voi Jeans, Diesel, adidas, Bench, Firetrap, Timberland, French Connection, Crosshatch, Duck and Cover, Asics, UGG, Helly Hansen og mange flere , alle med besparelser på op til 75% af anbefalede detailpriser. Vi har været forhandlere i over 30 år og er velkendte i Storbritannien med over en million kunder. Vi er stolte af at være anderledes, vi er på salg 365 dage om året - hvor andre detailhandlere har salg og rabatter for at lokke dig tilbage, tilbyder vi dig de største mærker til lave priser hver dag.

Hvordan virker vores affilierede program?

Hvis du har en hjemmeside, kan du drage fordel af vores popularitet og fantastiske mærker! Du kan begynde at tjene penge i dag ved at tilmelde dig vores affiliate program, som er enkelt og helt gratis at deltage i. Hver gang en besøgende på vores hjemmeside kommer fra din, kan du tjene penge, vi betaler mindst 8% provision hver gang en ordre kommer fra en henvisning. Fordi vi bruger en 30 dags cookiepolitik, vil du du stadig tjene provisionen, hvis den kunde, du oprindeligt refererede, kommer tilbage til os for at købe inden for en 30 dagperiode.

Vi leverer hvad du skal brug for at komme igang. Du kan vælge mellem et stort udvalg af kreative bannere og links, der alle kan skræddersys til dine hjemmesideskrav.

Hvordan vi kan sælge topmærker til så lave priser i forhold til high street

Kyndige shoppere ved, at vi har leveret besparelser og tilbudt gode priser på top mærker i Storbritannien siden 1987. Vi spilder ikke penge på at have dyre detailforretninger, men giver dig besparelserne ved at købe de bedste udsalgsområder fra de største mærker og sælge dem direkte til dig.

Når det er væk er det væk!

Lager er begrænset, men med mere end 10,000 produkter online og nye produkter der kommer ind hver dag, vil du altid kunne finde noget nyt. Plus, med et 100% sikkert websted, en fantastisk kundeservice og en ingen brok 28 dages pengene tilbage garanti, har shopping fra eget hjem, kontor eller mobil aldrig været nemmere.

Vi er større end du tror

Baseret i UK har vi en specialbygget lagerplads. Vi beskæftiger omkring 450 dedikerede medarbejdere og tager næsten 500 flere til at hjælpe os i den travle juletid. Dette giver os mulighed for at levere den bedst mulige kundeservice hver dag hele året. Af denne grund kunne vi på vores travleste dag sidste år, levere med succes over 35,000 pakker til vores kunder. Og med vores eget dedikerede kundeservice team er vi her, når du har brug for os.

Du vil også elske os!

I Storbritannien har vi konstant været i Hitwise Top 10 mest besøgte detailhandlere i kategorien Online Beklædning og tilbehør og Sports and Lifestyle etailer; vi var vindere i forbrugskategorien for udendørs beskæftigelser, sport ved ECMOD Awards 2007 og havde nomineringer til årets Drapers Etailer 2009 og til årets Retail Week Etailer 2009 Vi var også 2nd i The Sunday Times Fast Track 2008.

Hvorfor blive en MandM Direct Affiliate?

  • Kommissionen - 8% plus de faste tillægskvoter, bonusser og konkurrencer
  • Konvertering - Fantastisk onsite konvertering
  • Cookie Periode - 30 dage
  • Support - Individuel support og teknisk support fra vores MandM Direct affiliate team.
  • Et affilieret nyhedsbrev - Hver uge sender vi dig et nyhedsbrev, herunder de bedste salgs informationer og kommende kampagner og tilbud.
  • Affiliate godkendelse - Manual
  • Creative-Tekst links og fuldt opdateret batch af bannere i alle standardstørrelser samt tilgængelige produktfeeds

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding er enkelt. Vores affilierede program styres af Webgains. Du skal blot klikke på dette link og udfylde ansøgningsskemaet. For Danmark, venligst klik her.