I alt DKK0.00
Sparer DKK0.00

Modern Slavery Act

MandM Direct's

Moderne Slaveri Erklæring 2019 - 2020

Denne erklæring er offentliggjort i overensstemmelse med den moderne slaverialov 2015. Beskrivelsen af de trin, som MandM Direct har taget i løbet af regnskabsåret, der slutter 31 juli 2020 for at forhindre moderne slaveri og menneskehandel i vores forsyningskæde. Denne erklæring gentager vores engagement i vores forståelse af moderne slaverisrisici og sikrer, at der ikke findes noget moderne slaveri i egen virksomhed og vores forsyningskæder.

Organisationsstruktur og Leveringskæde

MandM Direct er en online off-pris forhandler af tøj og fodtøj til herrer, damer og børn.

MandM Direct har ingen ejerskabsinteresser i produktionskæden, men et samarbejde med vores leverandører. Alle egne mærkevarer er købt via britiske importører og mærkevarer er købt direkte via leverandører.

Policies i forbindelse med slaveri og menneskehandel

I vores slaveri- og handelspolitik stiller vi høje krav til respekt for menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder. Bortset fra den nævnte politik har vi også andre specifikke politikker som f.eks. Hjemmearbejdspolitik, Whistleblowers-politik, mobning og chikanepolitik, ligestillingspolitik, ung arbejdstager og arbejdserfaringspolitik.

Due Diligence Processes

Vores mål er at minimere de negative virkninger af vores forretning i vores egne operationer såvel som i vores forsyningskæde. Vores formål med due diligence procedurer er:

  • Identificere, forebygge og afbøde enhver risiko for negativ indvirkning på menneskerettighederne i vores drift og forretningsforbindelser
  • Overveje eventuelle negative virkninger, vi kan forårsage eller bidrage til gennem vores forsyningskædepraksis, samt den negative indvirkning, som vi kan forårsage eller bidrage til inden for vores egen virksomhed
  • Afhjælpe enhver direkte eller indirekte negativ indvirkning, som vores forretninger har på menneskerettighederne
  • Fremme respekten for menneskerettigheder blandt vores medarbejdere, leverandører og andre forretningsforbindelser

På baggrund af vores due diligence-processer har vi identificeret, at den højeste risiko for krænkelse af menneskerettigheder er i vores forsyningskæde. Vi bruger britiske baserede importører, som vi arbejder tæt sammen med i due diligence processen.

Forebyggelse, effektivitet og træning

Vi stoler på at vores importører udfører regelmæssige fabriksrevisioner.

For at sikre et højt niveau af forståelse for risikoen ved moderne slaveri og menneskehandel med vores leverandører og vores forretning, tilbyder vi uddannelse til relevant personale. Vi stoler også på at vores samarbejdspartnere og importører giver uddannelse til deres medarbejdere, leverandører og udbydere.

Denne erklæring er underskrevet af CEO i MandM Direct, Damian Evans

Damian Evans

Dato: 30. november 2020

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!