MandM Direct FAQs

Velkommen til MandM Direct ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

For ordrer foretaget den 1. september 2021 eller efter tilbød vi udvidet tidsrum for returnering af julegaver, hvor du havde indtil den 16. januar 2022 til at returnere dine varer. For ordrer foretaget uden for dette tidsrum, har du 28 dage til at returnere uønskede varer til os.

Hvis du leder efter et sted at returnere dine varer, kan du købe en returlabel for €14.99 og besøge returneringsportalen nedenfor: https://mandmdirect.returns.international

Følg blot disse enkle trin. Alt du skal bruge er en printer.

 1. Besøg vores returportal - https://mandmdirect.returns.international
 2. Indtast dit ordrenummer i feltet (f.eks. 12345678).
 3. Indtast dit postnummer, e-mailadresse eller de sidste fire cifre i dit telefonnummer og klik så 'Fortsæt'.
 4. Vælg, hvilke varer du gerne vil returnere og angiv en årsag. Vi kan desværre ikke bytte dine varer. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.
 5. Vælg, hvilket fragtfirma du gerne vil bruge til at sende din returforsendelse med. Du kan finde dit lokale afhentnings- og afleveringssted ved at klikke på linket nederst på siden.
 6. Print din returseddel og vedhæft den uden på pakken. Retursedlen gælder i 7 dage fra den dato, den er blevet dannet i returportalen.
 7. Det kan tage op til 7 hverdage at behandle din returforsendelse afhængigt af hvornår den ankommer til vores lager. Så snart den er blevet behandlet, modtager du en e-mailbekræftelse.

MandM Direct kan ikke holdes ansvarlige for returvarer, der er gået tabt i posten. Derfor bedes du gemme din kvittering, som bevis for portoen.

Vi har en returneringspolitik, den er 28 dage. Vi håber du elsker dine varer, men hvis du ikke er tilfreds med varen, kan du returnere den til os inden for 28 dage efter modtagelse af pakke.

Bemærk venligst, at vi ikke kan refundere undertøj, piercing smykker eller badetøj til mænd / drenge og damer / piger.

Vi har droppet papiret! Besøg vores returportal - https://mandmdirect.returns.international - indtast dine ordreinformationer og følg de enkle trin for at returnere dine varer til os.

Desværre tilbyder vi ikke længere produktudveksling. Hvis du returnerer en uønsket vare, udsteder vi en tilbagebetaling. Foretag venligst en anden ordre, hvis du har brug for en anden størrelse.

Bare rolig - bare tilføj en note med dine tilbagevendende varer, der bekræfter dit fulde navn, adresse og fortæl os, om du vil have en tilbagebetaling eller ombytning.Vi beklager, at en af de varer, du har modtaget, ikke er det, du bestilte - kontakt vores kundeserviceteam, som vil være i stand til at undersøge problemet. Du skal fortælle os inden for 48 timer efter modtagelsen af din pakke, så vi hurtigt kan løse problemet for dig.

Returneringer kan tage op til 14 arbejdsdage at blive modtaget af os. Når den er modtaget, sigter vi mod at behandle alle returneringer inden for 7 arbejdsdage. Du modtager en e-mail for at fortælle dig, når dette er gjort, og tilbagebetalingen er udstedt. Tillad venligst 7 arbejdsdage, før tilbagebetalingen når din originale betalingsmetode.

Af hygiejneårsager kan vi desværre ikke acceptere følgende varer tilbage for tilbagebetaling:

 • Undertøj
 • Herre og drenge badetøj
 • Dame og piger badetøj (hvis beskyttelsesmærkaten er fjernet)
 • Piercing smykker

Det er meget usandsynligt, at dette ville ske, men behold venligst din kvittering som bevis for, at du har returneret dine varer til os. Da vi ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle ting, der mangler, skal du have din kvittering for at kunne gøre krav på din manglende pakke fra kureren.

Send venligst ikke returforsendelser til os direkte. Gå i stedet ind på vores returportal - https://mandmdirect.returns.international - og følg de enkle trin for at returnere varer til os.

Vær den første til at høre om vores bedste tilbud, største besparelser og nye varer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag!