MandM Direct FAQs

Velkommen til MandM Direct ofte stillede spørgsmål sektion. Hvis du ikke kan finde svaret du søger, kontakt os, så hjælper vi med glæde!

Alt du skal gøre er, at udfylde returneringsseddelen på din følgeseddel med tydelig angivelse af hvilken vare du vil returnere. Vi vil derefter tilbagebetale det beløb, som oprindeligt blev trukket på dit betalingskort. Hvis du har forlagt din følgeseddel, skal du blot vedlægge et følgebrev med dit fulde navn og adresse sammen med dine krav.

For at returnere din pakke til os, benyt da dit lokale postvæsen og spørg efter standard leveringsservice. Husk at sikre dig, at du vælger ekstra erstatning, hvis det er muligt - dette vil sikre, at du er tilstrækkeligt dækket i tilfælde af, at din pakke går tabt under transporten .Vi vil med glæde refundere prisen på din porto, hvis den vare du returnerer, er defekt eller er blevet sendt et forkert sted hen. MandMDirect kan ikke holdes ansvarlige for returvarer, der er gået tabt i posten. Derfor bedes du gemme din kvittering, som bevis for portoen.

For ordrer, der er bestilt mellem den 30. september 2019 og den 24. december 2019, har vi tilbudt et udvidet tidsrum for returnering af julegaver.

For at returnere uønskede gaver, havde du indtil den 19. januar 2020.

For ordrer, der er bestilt uden for denne perionde, har du 28 dage til at returnere uønskede varer til os.

Vi har droppet papiret! Det betyder, at din leveringsbesked, der indeholder oplysninger om bestilling og returneringer, bliver sendt i en e-mail til dig i stedet for at være med i pakken.

For at se din leveringsbesked skal du tjekke din leverings-e-mail. Det er den e-mail, der blev sendt til dig, da din pakke forlod vores lager.

Bare returner det til os, og vi bytter det til en anden størrelse (vi betaler endda portoen tilbage til dig). Vi ved, at du bliver nødt til at prøve varen, men vær forsigtig med ikke at efterlade nogen mærker (fx make-up, deodorant), da vi måske ikke kan acceptere det igen, hvis vi mener, at det er blevet slidt. Undertøj, piercing smykker, og badetøj til herre / drenge eller dame / piger er ikke-retur.

Vi beklager, at du har modtaget en defekt vare - hvis du returnerer varen tilbage til os til inspektion, og problemet er en produktionsfejl, for eksempel sender vi dig en udskiftning. Du skal fortælle os inden for 48 timer efter modtagelsen af dit pakke, hvis der er en fejl, så vi hurtigt kan løse problemet for dig.

Bare rolig - bare tilføj en note med dine tilbagevendende varer, der bekræfter dit fulde navn, adresse og fortæl os, om du vil have en tilbagebetaling eller ombytning.

Vi tilstræber at behandle alle vores returneringer inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen, men husk at det kan tage op til 14 arbejdsdage, før det kommer til os. Derefter skal du ligge yderligere 7 arbejdsdage til din tilbagebetaling/ombytning - når vi har behandlet din returanmodning, sender vi dig en email.

Hvis du anmelder en tilbagebetaling, refunderer vi automatisk din oprindelige betalingsmetode. Da vores priser er så lave, kan vores produkter hurtigt blive udsolgt! Hvis vi ikke længere har den vare, du anmoder om, udstedes der kun en tilbagebetaling. Hvis dette er tilfældet, sender vi dig en email for at fortælle dig det.

Af hygiejneårsager kan vi desværre ikke acceptere følgende varer tilbage for tilbagebetaling/ombytning:

  • Undertøj
  • Herre og drenge badetøj
  • Dame og piger badetøj (hvis beskyttelsesmærkaten er fjernet)
  • Piercing smykker

Det er meget usandsynligt, at dette ville ske, men behold venligst din kvittering som bevis for, at du har returneret dine varer til os. Da vi ikke kan holdes ansvarlige for eventuelle ting, der mangler, skal du have din kvittering for at kunne gøre krav på din manglende pakke fra kureren.

Returneringsadressen er:
Returns Department, MandM Direct, Moreton Business Park, Moreton-on-Lugg, Hereford, HR4 8DS, United Kingdom